Jadi Perunding Hartanah Berpendapatan Tinggi

Ikuti Online Course Blueprint Perunding Hartanah Ini Sekarang

9 Jam Video

Supaya anda kuasai ilmu penting untuk berjaya dalam bidang ini.

10K Blueprint

Strategi dan teknik untuk jana RM10,000 sebulan.

Lifetime Access

Akses tanpa had masa untuk semua topik dalam kursus.

Kerjaya Ini Lumayan Kalau Kena Caranya

Kerjaya perunding hartanah dapat berikan kita masa fleksibel dan pulangan besar. Bayangkan dengan hanya satu jualan rumah berharga RM500,000, anda akan terima komisen sebanyak RM9,000. 

Bahkan dalam bidang ini bukan perkara luar biasa, jika seorang perunding hartanah berjaya ada pendapatan sekitar RM20,000 ke RM30,000 sebulan.

Malangnya bukan semua yang sertai bidang ini dapat pendapatan tinggi. Ada juga yang gagal pada tahun pertama. Yang bezakan perunding hartanah berjaya dan kurang berjaya adalah kerana tindakan dan juga ilmu.

Bagaimana Nak Berjaya Sebagai Perunding Hartanah

Untuk berjaya, seorang perunding hartanah mesti ada asas yang kukuh. Dia mesti kuasai peraturan kerjaya, asas hartanah, asas pembiayaan, cara nak jalankan aktiviti dan soft skills. Tanpa asas yang kukuh, seorang perunding hartanah sukar untuk bertahan dalam bidang ini.

Tapi pengetahuan ini sahaja belum cukup untuk pastikan dia benar-benar berjaya. Untuk jana pendapatan yang tinggi, perunding hartanah tersebut mesti ada matlamat dan big why, pegangan dan strategi.

Dia juga mesti faham apakah ciri seorang perunding hartanah berjaya dan bagaimana untuk laksanakan tiga strategi utama untuk jana pendapatan yang tinggi. Strategi ini ialah strategi closer, lister dan hybrid. 

Bila lengkap semua ramuan ini dan dia bertindak, dia akan berjaya. Inilah roadmap keseluruhan yang kita akan bincang dalam kursus ini.

Blueprint Perunding Hartanah

Dalam online course ini, saya akan bincangkan lebih 130 topik yang anda perlu kuasai untuk jadi seorang perunding hartanah yang baik.

Course Content

Expand All

Blueprint Perunding Hartanah

Dalam online course ini, saya akan bincangkan lebih 130 topik yang anda perlu kuasai untuk jadi seorang perunding hartanah yang baik.

Course Content

Expand All

Jadi Perunding Hartanah Luar Biasa

Setelah anda ikuti kursus ini, anda akan ada pengetahuan sama seperti perunding hartanah yang sudah berada dalam bidang ini sekitar dua ke tiga tahun. Anda juga akan mampu untuk laksanakan strategi dan teknik untuk jana pendapatan sekitar RM10,000 sebulan.

Sedutan Video

Video di bawah adalah sedutan tajuk Tips Rundingan dalam unit Viewing Dan Closing.

Siapa Yang Patut Sertai

Sertai kursus ini jika:

Jangan sertai kursus ini jika:

Yuran Pendaftaran Kursus Blueprint Perunding Hartanah

RM170 Sahaja

Harga promosi pelancaran terhad untuk 50 peserta terawal. Harga sebenar RM300. Selepas anda buat bayaran dan terima pengesahan melalui emel, log masuk ke akaun anda melalui Menu > Log In.

Soalan Lazim

InsyaAllah selamat. Laman web ini tidak mengendalikan sistem bayaran. Semua bayaran adalah melalui Billplz yang merupakan sistem gerbang pembayaran terkemuka di Malaysia.

 

Ya, sesuai. Walaupun kebanyakan contoh yang saya gunakan adalah adalah kawasan Lembah Klang, ianya juga boleh digunakan untuk negeri-negeri lain.

Setelah anda buat bayaran dan terima emel pengesahan, layari ke laman web Blueprint Perunding Hartanah dan log masuk melalui Menu > Log In.

Tiada had masa. Setelah anda beli kursus ini, anda akan dapat akses berterusan selagi mana laman web ini beroperasi.

Tidak, untuk melindungi hak cipta. Semua konten kursus ini hanya boleh dan patut diakses melalui laman web Blueprint sahaja.

Perkongsian akaun hanya dibenarkan antara suami dan isteri atau antara ibu bapa dan seorang anak sahaja. Perkongsian akaun dalam bentuk atau cara lain, termasuk sesama ahli pasukan, tidak dibenarkan. Saya memohon maaf atas kekurangan ini.

Jika anda adalah pengurus jualan dan ingin cadangkan kursus ini kepada anak didik anda, saya beri jaminan TIADA soliciting dalam kursus ini untuk tujuan pengambilan perunding hartanah agensi, insyaAllah. 

Saya telah berusaha untuk pastikan ketepatan maklumat dalam video ini. Tetapi ianya tidak boleh menggantikan khidmat nasihat peguam. Saya tidak memberi jaminan, tersurat atau tersirat, tentang kelengkapan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan berkenaan dengan maklumat yang ada dalam kursus ini untuk tujuan apa pun. Penggunaan maklumat kursus ini adalah dengan risiko anda sendiri.

Unit 10K Blueprint dalam kursus ini tidak menjanjikan anda bakal memperoleh pendapatan RM10,000 sebulan. Ianya adalah suatu sistem yang saya pelajari dari mereka yang berjaya dan dari apa yang saya buat dalam kerjaya saya.  Anda boleh contohi  sistem ini tetapi hasilnya bergantung kepada individu.